Marc Couteaux

Marc Couteaux is een onafhankelijke, deskundige en betrokken adviseur, en beschikt over een groot netwerk van andere financiële en juridische specialisten. 

Wij houden ons bezig met vermogensovergang naar de volgende generatie. Dat kan in de vorm van een testament zijn, zodat het later fiscaal zo gunstig mogelijk vererft, of we maken een constructie dat het nu al zo gunstig mogelijk overgedragen wordt. Dat kan zelfs zonder dat je de zeggenschap over het vermogen verliest.

Iedere situatie is weer anders, en daarom zoeken we altijd naar de beste oplossing die er is. Dat kunnen we, omdat we beschikken over uitgebreide fiscale en juridische kennis en jarenlange ervaring. De beste oplossing is dan altijd een maatwerk advies.

Maatwerk voor familievermogen

Gezin

Familie

We adviseren families die vermogen hebben. Dat kan bestaan uit een enkele woning of een omvangrijk vermogen. We gaan altijd voor het beste resultaat. 

Geld

Vermogen

We leveren adviezen op maat om het familievermogen zo gunstig mogelijk aan de volgende generatie over te dragen. Bij ons geen standaard oplossingen.

Kado

Erfenis / Schenking

Het meeste vermogen dat mensen hebben vererft een keer of wordt geschonken. Er zijn ook tussenvormen. Laat je adviseren over de mogelijkheden.

Waarom zou je ons inschakelen?

Erfbelastingplan is een onafhankelijke organisatie die bestaat uit Marc Couteaux met zijn netwerk van andere financiële en juridische specialisten.

We zijn zeer deskundig op het gebied van financiële vraagstukken, waarvoor we altijd zoeken naar de beste oplossingen, en daarmee onze cliënten maximaal van dienst zijn.

We zijn transparant over onze tarieven en maken voordat we aan de slag gaan duidelijke afspraken over de kosten. We kunnen werken op uur declaratie, of een vaste prijs afspraak.

Marc Couteaux is Register Belastingadviseur met een verdieping in Estate planning. Voor een estate planner is het zijn van belastingadviseur van groot belang omdat andere belastingwetten nauw geraakt kunnen worden door estate planning. 


Samengevat

Gespecialiseerd in erfrecht en erfbelasting.

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Netwerk van financiële en juridische adviseurs.

Duidelijke prijsafspraken.

Hoog opgeleid en jarenlange ervaring.

Wat mensen zeggen!

Een open en prettige wijze van werken, maar ook strikt zakelijk. Wij hebben dat als plezierig en effectief ervaren.
Ferdinand en Trinette Mertens
Dank je wel voor al je deskundige advies.
John en Inge van der Kruis

Dank je, je hebt een heel duidelijke adviesnota geschreven, de strekking snap ik goed. Enkele zaken (vooral wat het erfrecht betreft) snap ik niet maar dat kun je me misschien een keer uitleggen.

Willie Schie - Kamps
Wij bevelen  Marc voor 100% aan door zijn Advies - Deskundigheid - Betrokkenheid - De duidelijke Communicatie. Hij bood altijd een luisterend oor, gaf goede adviezen. Het gaf ons veel rust .
Anton en Francien Schutjes